Чернівці: Депутатська комісія зустрілась із представниками мікрорайону «Гравітон»

Чернівці: Депутатська комісія зустрілась із представниками мікрорайону «Гравітон»

06.08.13 08:28 0 1116
Ще один торговий центр може вже незабаром з’явитися в мікрорайоні «Гравітон». Двоє приватних підприємців орендували та викупили земельні ділянки, на яких планують розмістити торгові заклади. Проти цього протестують жителі прилеглих будинків. Люди, обурені забудовою, зібрали підписи та готові боротися за збереження природи свого мікрорайону.

В міській раді створили спеціальну комісію. Окрім представників влади, для об’єктивного розгляду проблеми, до складу комісії було включено представників громади мікрорайону та підприємців.

Щоб розібратися в даній ситуації, депутати міської ради Боднар І.І., Романюк І.П., Гаєвська М.Ю., Ніконов В.М. та ін., а також радник міського голови Осачук С.Д. зустрілися із мешканцями району на місці подій та обговорили ситуацію, що склалася.

Мешканці «Гравітону» погодилися дочекатися рішення влади та сподіваються, що їхню думку щодо збереження благоустрою мікрорайону буде враховано.

Депутати Чернівецької міської ради та представники департаменту містобудування пообіцяли розібратися в ситуації та знайти компроміс.

06.08.2013 року в приміщенні департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин відбудеться друге засідання комісії.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ