На Хмельниччині призначено начальника управління цивільного захисту населення облдержадміністрації

На Хмельниччині призначено начальника управління цивільного захисту населення облдержадміністрації

06.08.13 08:08 0 1485
Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 05.08.2013 року № 107/2013-р/к «Про призначення Є.Данилюка» перший заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Гаврішко представив колективу управління з питань цивільного захисту населення обласної державної адміністрації нового начальника – Євгена Данилюка.

Вадим Гаврішко наголосив на непростих завданнях, що стоять перед владою. Для втілення усіх доручень і завдань, які ставлять Президент України та Уряд потрібне бажання, розуміння і відчуття відповідальності за ввірену ділянку роботи. Кадрові зміни сприяють виробленню нових підходів до формування державної політики. Посадовець висловив переконання, що новопризначений начальник управління докладе усіх зусиль аби жителі Хмельниччини були у безпеці.

Вадим Дмитрович побажав новопризначеному наполегливості у професійній діяльності, здоров'я і наснаги, оптимізму та творчих здобутків, бажання працювати на благо людей!

Довідково

ДАНИЛЮК Євген Дмитрович народився 11.04.1953 року в с. Йосипівна Старосинявського району Хмельницької області. У 1974 р. закінчив Львівське пожежно-технічне училище МВС СРСР за спеціальністю протипожежна техніка та безпека. Трудову діяльність Євген Дмитрович розпочав у 1971 році курсантом Львівського-пожежно-технічного училища МВС СРСР. Згодом працював інспектором відділення служби і підготовки ВПО УВС Хмельницького облвиконкому.

Останнім часом працював на посаді начальника Управління Держтехногенбезпеки у Хмельницькій області

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Акредитація ЗМІ на ...
Наступна новина: Волинь: у ТзОВ «П’ятидні» ...

КОМЕНТАРІ