Хмельниччина: на Кам’янеччині підпільні гуральники збували «брендовану» горілку по 15 гривень за півлітра

Хмельниччина: на Кам’янеччині підпільні гуральники збували «брендовану» горілку по 15 гривень за півлітра

06.08.13 08:17 0 890
Оперативники Міндоходів викрили підприємливих ділків «на гарячому» – саме в той час, коли вони підраховували чергову «виручку» від реалізованої партії виготовленого у кустарних умовах алкогольного фальсифікату.

Встановлено, що тіньовий бізнес організував один із приватних підприємців Кам’янець-Подільського району, який не маючи відповідної ліцензії на право виготовлення, здійснення роздрібної та оптової торгівлі алкогольними напоями, упродовж року, незаконно збував фальсифіковану оковиту за місцем проживання. Для «просування реклами» напою горе-бізнесмен розливав алкогольний сурогат у пляшки з-під горілки торгових марок «Хортиця», «Хлібний дар» та «Медофф» і продавав по 15 гривень за штуку.

У ході проведення слідчих дій за адресою проживання підприємця та його родичів виявлено та вилучено 200 літрів спирту та стільки ж готової до реалізації фальсифікованої продукції. Також з протиправного обігу вилучено транспортний засіб іноземного виробництва, яким здійснювалось незаконне перевезення фальсифікату. Вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 100 тисяч гривень.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи Чернівецького обласного бюро судових експертиз, вилучені у підприємця алкогольні напої не відповідають вимогам ДСТУ за фізико-хімічними показниками та виготовлені з недоброякісної сировини, що становить небезпеку в разі їх вживання для здоров’я та життя людей.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ