Керівництво УМВС України в Хмельницькій області продовжує проводити виїзні прийоми громадян

Керівництво УМВС України в Хмельницькій області продовжує проводити виїзні прийоми громадян

06.08.13 08:22 0 925
29 липня з 10.00 до 12.00 години в смт. Ярмолинці усі бажаючі мали можливість звернутися зі своїми проблемами до керівництва обласного управління міліції, адже особистий прийом здійснював т.в.о. начальника УМВС України в Хмельницькій області полковник міліції Сергій Ковальов.

Люди приходили з різними проблемами, але основне, що їх об’єднувало — захист конституційних прав і свобод громадян, забезпечення охорони громадського порядку та боротьба зі злочинністю в районі.

Сергій Іванович вислухав проблеми всіх, хто звернувся за допомогою, кожному надав правову консультацію та допоміг зорієнтуватися в ситуаціях, у яких люди опинилися внаслідок різних життєвих обставин.

Цікаво відмітити, що крім скаржників, були й громадяни, що бажали просто поспілкуватися, знайти справедливість, розповісти про свої претензії або просто подякувати правоохоронцям.

В ході прийому громадян начальникові Ярмолинецького районного відділу міліції підполковнику міліції Ігорю Лабаню було поставлено завдання оперативно реагувати на скарги та звернення громадян, щоб люди без вагань знали, що у міліції вони завжди зможуть отримати захист і допомогу.

Подібні зустрічі з часом будуть проведені у всіх населених пунктах області, куди у вказаний час люди можуть прийти, щоб від керівництва міліції почути відповіді на свої запитання та отримати кваліфіковану допомогу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Білорусі затримали ...

КОМЕНТАРІ