У Львові відбулась акція на підтримку тижня грудного вигодовування

У Львові відбулась акція на підтримку тижня грудного вигодовування

06.08.13 09:22 0 1792
3 серпня біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Львові відбулася акція «У нашім раї на землі нічого кращого немає, як тая мати молодая з своїм дитяточком малим», присвячена Тижню грудного вигодовування у Львівській області.

У заході взяли участь більше 40 майбутніх та годуючих мам, їх родичі, друзі. Найменшому учаснику акції з грудного вигодовування виповнилося лише 24 дні, найстаршому, якого мама досі годує грудьми – 2,5 років.

Під час проведення акції майбутні мами також змогли проконсультуватись із сертифікованими фахівцями з грудного вигодовування.

Всі годуючі мами, що брали участь у заході, отримали невеликі подарунки від дитячої торгової мережі «Антошка». А ті, що довго годують, були нагороджені Почесними грамотами Асоціації консультантів з грудного вигодовування.

Нагадаємо, даний захід відбувся за ініціативи Департаменту охорони здоров’я ОДА, департамент з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей облдержадміністрації, регіонального центру підтримки лактації та грудного вигодовування обласного клінічного перинатального центру та Львівської асоціації консультантів з грудного вигодовування.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації

PS: Домашний персонал Агенство Мама Джолли. Киев.Укранина.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі квітковий ...
Наступна новина: У Тернополі є десять ...

КОМЕНТАРІ