У Львівській області упродовж доби на воді загинуло 3 людини

У Львівській області упродовж доби на воді загинуло 3 людини

06.08.13 09:02 0 895
4 серпня о 13:48 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у Львівській області надійшло повідомлення про те, що в м. Львові по вул. Повітряна, 2 «б» під час купання в забороненому місці у штучній водоймі парку “Озеро Левандівське”, втопився чоловік 1949 року народження.

Цього ж дня о 17:15 до рятувальників надійшло ще одне повідомлення, що поблизу с. Дроговиж Миколаївського району в озері «Байкал» під час купання потонув хлопець 1997 року народження – мешканець м. Львова.

Надвечір, о 20:05 ще один прикрий випадок стався в в селищі Добротвір Кам’янка-Бузького району. Там на водосховищі Добротвірської ТЕС під час купання втопився місцевий мешканець, 1956 року народження.

Обставини та причини загибелі людей на воді встановлюються фахівцями правоохоронних органів.

Загалом, з початку року на водоймах Львівщини виявлено 56 загиблих осіб, з них 9 дітей. Підрозділами ДСНС на водоймах врятовано 9 осіб.

З огляду на події, що виникли, Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців міста й області, дотримуватись правил безпечної поведінки на водоймах.

Однією з основних небезпек, що призводять до трагічних ситуацій – є купання в затоплених кар'єрах, каналах, озерах, пожежних водоймах, ставках, які не мають обладнаних пляжів. Окрім цього, небезпечними є ігри на воді, пов’язані з пірнанням, а також купання у нетверезому стані.

Купаючись, не варто запливати за огороджувальні буї, залізати на технічні та попереджувальні знаки та інші предмети.Відпочиваючи разом з дітьми, не варто залишати їх без нагляду. Дотримання цих нескладних правил є запорукою гарного відпочинку і збереженого життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі державний ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ