У Львівській області у Червонограді завершилась операція "Берег"

У Львівській області у Червонограді завершилась операція "Берег"

06.08.13 08:36 0 855
На території обслуговування Червоноградського МВ завершився другий етап операції "Берег", який проходив із 29 липня по 2 серпня 2013 року.

Основна мета відпрацювання — забезпечення безпеки громадян, насамперед дітей, у місцях масового відпочинку, попередження та припинення правопорушень, виявлення осіб, причетних до скоєння злочинів, під час літнього відпочинкового сезону.

У полі зору правоохоронців були передусім узбережжя річки Західний Буг та місця відпочинку людей з метою вилучення з цих місць осіб, схильних до вчинення злочинів.

За результатами операції "Берег" затримали трьох адміністративних правопорушників, із яких одного притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство) та двох за ст.178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадському місці).

Як повідомив начальник МГБ Червоноградського МВ Михайло Спічак працівники блоку громадської безпеки і надалі проводитимуться профілактичні заходи спрямовані на зміцнення правопорядку та безпеки громадян, зокрема дітей, у місцях масового відпочинку та оздоровлення під час літнього сезону.

Оксана Козачок, помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА ...
Наступна новина: У Росії порушили справу ...

КОМЕНТАРІ