Житомирський державний інститут землеустрою має найпотужнішу техніку в області

Житомирський державний інститут землеустрою має найпотужнішу техніку в області

06.08.13 08:05 0 941
Державне підприємство «Житомирський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» придбало сучасне, інноваційне супутникове геодезичне GNSS обладнання для виконання кадастрових та геодезичних робіт. Аналогів подібної техніки в області є одиниці. Тепер для громадян Житомирщини виконання землевпорядних робіт стало уп’ятеро швидшим та точнішим, а ціни залишилися не змінені.

Послуги, які надає інститут, є більш продуктивнішими та функціональнішими. Роботи на місцевості стали точнішими та пришвидшилися. Для прикладу, на зйомку кар’єру площею 20 гектарів раніше витрачалося 2-3 робочих дні, тепер з новим обладнанням достатньо 3-4 години. Станції, які є у м. Житомирі, Малинському, Олевському, Любарському, Овруцькому районах, діють у радіусі 60 кілометрів.

Завдяки застросуванню нових сучасних технологій, кваліфікованих фахівців, правильно організованої та скоординованої діяльності, Житомирський Інститут вважається одним із кращих в Україні.

Новий етап у розвитку підприємства розпочався з моменту зміни керівництва. Тепер вчасно видаються зарплати, по максимуму виплачені минулі борги, змінюється і зовнішній вигляд установи.

Як зазначає, сам директор Інституту Ігор Вержанський, на сьогоднішній день колектив підприємства намагається відповідати покладеним на нього завданням, йти у ногу з часом. «Ми прискорюємо виробничий процес, покращуємо послуги для громадян. Прагнемо в майбутнє, не лякаючись його, не забуваючи про те, що наш Інститут має понад 50-літній досвід роботи», - зазначає Ігор Адамович.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: бійці ...
Наступна новина: "МЮ" готує трансфер Нані до ...

КОМЕНТАРІ