На вихідних Відбувся XV всеукраїнський фестиваль

На вихідних Відбувся XV всеукраїнський фестиваль

06.08.13 08:23 0 810
XV Всеукраїнський фестиваль «Дзвони Лемківщини» відбувся на території урочища Бичова поблизу міста Монастириська, що на Тернопільщині. Цьогорічний фестиваль зібрав тисячі гостей не тільки з України, а й з цілого світу.

У святковому концерті взяли участь близько 80 виконавців та десятки творчих колективів. Гостями свята стали приїжджі з Польщі, Сербії, Австралії, Сполучених Штатів Америки, Канади, Молдови та Росії.

Для підвищення ефективності роботи рятувальників під керівництвом заступника начальника Управління з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту У ДСНС у Тернопільській області полковника служби цивільного захисту Берези Бориса Богдановича, було створено оперативний штаб, а також для кращого контролю пожежної та техногенної безпеки організовано піші пости.

Учасники та гості фестивалю відзначили високий рівень організації цього мистецького дійства, особливу увагу звернувши чітку систему розміщення автотранспорту та наметів, організацію харчування присутніх, забезпечення охорони порядку, медичного забезпечення, інформування населення про проведення заходу тощо.

Фестиваль «Дзвони Лемківщини» об’єднує лемків зі всього світу і вже давно здобув міжнародний статус.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Чернівецькій області з ...

КОМЕНТАРІ