На Тернопіллі державний реєстратор вимагав "подяку" за свої послуги

На Тернопіллі державний реєстратор вимагав "подяку" за свої послуги

06.08.13 09:02 0 872
Чотириста доларів неправомірної вигоди за видачу свідоцтв на право власності на нерухоме майно вимагав головний спеціаліст реєстраційної служби одного із районних управлінь юстиції. «Бізнес» припинили співробітники Тернопільського обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю.

Як з’ясувалося, до одного із районних територіальних підрозділів реєстраційної служби звернувся житель Тернополя із проханням зареєструвати право власності на дві земельні ділянки та видати йому відповідні свідоцтва. Головний спеціаліст служби взявся допомагати чоловіку, проте не за дякую, за свої послуги зажадав 400 доларів неправомірної вигоди. Правоохоронці затримали службовця на гарячому при отриманні ним обумовленої суми від заявника.

Стосовно державного реєстратора відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). У якості запобіжного заходу суд обрав йому домашній арешт. Триває досудове слідство.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ