На Тернопіллі спецпідрозділ "Сокіл" провів показові виступи у дитячому таборі

На Тернопіллі спецпідрозділ "Сокіл" провів показові виступи у дитячому таборі

06.08.13 08:57 0 918
Тернопільських «соколів» із спеціального підрозділу Управління по боротьбі з організованою злочинністю обласної міліції запросили до дитячого табору на Збаражчині. Ні, не вгамувати бешкетників, а продемонструвати хлопчикам та дівчаткам свою професійну майстерність..

Тернопільські соколи, не зважаючи на напружений графік роботи, завжди радо спілкуються із дітьми та молоддю: відвідують навчальні заклади, запрошують підлітків до себе у гості. От і нещодавно завітали до дітей, котрі проводять своє літнє дозвілля у дитячому таборі поблизу села Чорний Ліс Збаразького району.

Таборування із бійцями спецпідрозділу стало для відпочиваючих дітей справжньою пригодою. Не словом, а ділом міліціонери продемонстрували хлопчикам та дівчаткам свої професійні вміння. Показова програма була насичена та ефектна. Спершу гості дивували дітей прийомами рукопашного бою. Далі була черга справжнього екшину. Соколи затримували «злочинця», який намагався втекти від правоохоронців на автомобілі та знешкоджували «зловмисника», який чинив озброєний опір. Звичайно, це була вистава. І злодії, і кулі – все не справжнє. Та це не мало жодного значення для глядачів, чиї очі палали від захвату, а дихання наче на мить замирало щоразу, коли наступав «гострий момент». Шквал оплесків зірвався над Чорним Лісом, коли «лиходії» були знешкоджені професіоналами.

Ще одним сюрпризом для відпочиваючих стала імпровізована виставка зброї та засобів сцецзахисту, яку розгорнули міліціонери на таборовій галявині. Поки діти роздивлялися цікавинки, правоохоронці розповідали їм про відповідальне ставлення до подібних речей, адже зброя – це не іграшка.

- Наша мета – популяризувати професію міліціонера серед молодого покоління, - розповідає начальник кадрового забезпечення обласного УБОЗу Степан Козуб. - Хочемо, аби молодь бачила у правоохоронцях перш за все захисників, гідний приклад. Зараз підлітки здебільшого проводить вільний час вдома перед телевізором чи біля комп’ютера, ми ж прагнемо залучити їх до активного відпочинку. А як це краще зробити, ніж на власному прикладі.

Після показових виступів правоохоронців, діти потішили гостей танком, який спеціально підготували до їх приїзду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області під ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ