Тернопілля: сергій Тарашевський нагородив кращих будівельників області грамотами обласної ради

Тернопілля: сергій Тарашевський нагородив кращих будівельників області грамотами обласної ради

06.08.13 08:52 0 920
Перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський взяв участь у круглому столі, на якому йшлося про проблеми та перспективи розвитку будівельної галузі на Тернопіллі. Участь у зустрічі також брали представники ОДА, інспекції державного архітектурно-будівельного контролю та будівельних організацій області. Будівельники, зокрема, наголосили на тому, що, незважаючи на труднощі, галузь в області не знизила у порівнянні з минулими роками обсяги виробництва, долає труднощі і намагається вистояти у нелегких умовах існування. Відтак, регіон та тлі держави виглядає позитивно. Так, минулого року в області було здано в експлуатацію рекордну кількість житла за часи незалежності – 408 тисяч квадратних метрів. Уже протягом першого півріччя здано в експлуатацію понад 142 тисячі квадратних метрів житла. А це 99% до рівня минулого року.

«Будівельна галузь – є лакмусовим папірцем розвитку економіки, – зазначив Сергій Тарашевський. – Адже її розвиток стимулює розвій інших галузей – виробництва плитки, цементу, шпалер, меблів тощо. Переконаний, що будівельники Тернопілля й надалі долатимуть труднощі і показуватимуть високі результати праці».

Перший заступник голови обласної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомі трудові досягнення, благодійну діяльність та з нагоди професійного свята Дня будівельника нагородив грамотами Тернопільської обласної ради кращих будівельників краю.

День будівельника в Україні відзначається у другу неділю серпня. Цьогоріч свято припадає на 11 серпня.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області про ...
Наступна новина: Майже 2,9 млрд. грн. ...

КОМЕНТАРІ