За видачу посвідчення водія директор автошколи вимагав понад 5 тисяч гривень

За видачу посвідчення водія директор автошколи вимагав понад 5 тисяч гривень

06.08.13 07:43 0 1897
Працівники УДСБЕЗ УМВС України в Миколаївській області задокументовали злочинну діяльність директора однієї з автошкіл міста Миколаєва.

32-річний чоловік вимагав від місцевого мешканця неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів за прийняття рішення про позитивну здачу останнім теоретичного та практичного іспитів та видачу йому посвідчення водія. Зокрема, здійснення впливу на прийняття посадовими особами, з числа членів екзаменаційної комісії з приймання іспитів зі знань Правил дорожнього руху України та навичок керування транспортними засобами відповідних категорій.

Під час отримання частини хабару директора автошколи було затримано «на гарячому». Задокументовано отримання неправомірної вигоди на загальну суму 5,3 тис. грн.

Правопорушнику повідомлено про підозру у вчинення злочину передбаченого ч.3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України «Зловживання впливом». Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років та конфіскацію майна.

УДСБЕЗ УМВС України

в Миколаївській області

PS: Автошкола на Высоковольтной. Подготовка водителей всех категорий. Переподготовка водителей. Специальная подготовка (Опасные грузы, Газобаллонное оборудование).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ