Моряки-підводники вручили відзнаки міліціонерам

Моряки-підводники вручили відзнаки міліціонерам

06.08.13 09:53 0 1810
В Одеському міському управлінні міліції за ініціативою ветеранів «Асоціації моряків-підводників імені Олександра Маринеско» відзначили правоохоронців, які проходили службу в лавах Воєнно-морського флоту.

Урочисті збори пройшли в актовій залі за участю особового складу Одеської міліції, ветеранів Асоціації та дочки героїчного одесита – Леонори Маринеско. Захід відкрили під звуки гімну підводників, після чого голова ветеранів моряків Євген Лівшиць взяв вступне слово та нагородив почесними медалями, присвяченими 100-річчю зі дня народження легендарного підводника Олександра Маринеско, дев’ятьох співробітників міліції і голову Ради ветеранів ОМУ ГУМВС України Леонтія Трачука.

Також він висловив подяку міліціонерам, які захищають правопорядок. В свою чергу підводники, що прийшли на зустріч подарували книги та календарі на морську тематику.

Потім почесна гостя провела короткий екскурс в біографію свого поважного батька, розповівши про його життєвий шлях та повідомила, що вона разом з чоловіком є авторами книги, яка надає точні відомості про історичні події життєдіяльності Олександра Івановича Маринеско.

Після цього з вітальним словом звернувся начальник Одеської міліції Володимир Босенко, подякував за увагу до його підлеглих та вручив цінний подарунок дочці визначного моряка. Виявив керівник міліціонерів пошану і до ветеранів-моряків, передав їм рідкісні колекційні відзнаки Воєнно-морського флоту.

На завершенні заходу присутні обмінялись побажаннями міцного здоров`я, успіхів, виразивши надію на подальші теплі зустрічі і можливу взаємодопомогу.

Прес-служба Одеського міського управління міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області для ...
Наступна новина: Міліціонери присікли ...

КОМЕНТАРІ