В Одесі правоохоронці відвідали дитячий табір

В Одесі правоохоронці відвідали дитячий табір

06.08.13 11:54 0 1859
Відділ кримінальної міліції у справах дітей організував для юних відпочивальників Одеси виїзний «День відкритих дверей», який проходив на території дитячого оздоровчого табору «ім. Ю. Гагаріна». На цей раз КМСДешники приїхали не самі, а зі своїми колегами з спецпідрозділу «Беркут» та працівниками Кінологічного центру ГУМВС.

Гості ознайомили дітей з роботою вказаних підрозділів, їх структурою, завданнями та умовами проходження служби, а також продемонстрували деякі види озброєння та екіпірування.

Першими свій виступ розпочали бійці підрозділу «Беркут». Вони продемонстрували дітям основні прийоми рукопашного бою, бойові прийоми боротьби для захисту від ударів кулаками, палицею, а також захисту від загрози вогнепальною зброєю. Демонстрація прийомів рукопашного бою викликала жвавий інтерес, причому не тільки у хлопчиків, але і у дівчат.

Наступними перед юнацькою аудиторією виступили фахівці кінологічної служби та їх чотириногі вихованці. Глядачам був продемонстрований загальний курс дресирування та майстерність службових собак у пошуку небезпечних предметів, а також наркотичних речовин. Спеціалісти показали дітям вміння виконувати «чотирилапими друзями» основні команди, які із захопленням дивилися, як собаки знаходять наркотики, зброю та беззаперечно виконують команди.

Начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей полковник міліції Віталій Капуляк, зазначив, що такі заходи проводяться міліцією з метою патріотичного виховання та фізичного розвитку дітей, а також удосконалення профілактики кримінальних та адміністративних правопорушень у підлітковому середовищі.

Після завершення показових виступів правоохоронці познайомили малеч із зразками зброї та спеціальними засобами, які стоять на озброєнні міліції.

Наостанок зацікавлені хлопці змогли поспілкуватися та сфотографуватися з працівниками міліції, взяти у руки зброю, яку бійці спецпідрозділу «Беркут» привезли із собою, а також приміряти на себе захисні шоломи та інше оснащення.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: суд ув’язнив ...
Наступна новина: Мешканця Харківщини ...

КОМЕНТАРІ