На Вінниччині правоохоронці-транспортники затримали крадія

На Вінниччині правоохоронці-транспортники затримали крадія

06.08.13 12:55 0 1077
«За гарячими слідами» працівники міліції лінійного відділу на станції Жмеринка затримали іноземця, який скоїв крадіжку у пасажирки нічного потягу.

Повідомлення про крадіжку гаманця у 26-річної львів’янки надійшло до чергової частини по радіозв’язку від інспектора патрульної служби міліції. Під час відпрацювання нічного потягу до нього за допомогою звернулась потерпіла. Вона повідомила, що невідомий чоловік викрав з її сумки гаманець із грошима та банківськими картками. На місце пригоди негайно була направлена слідчо-оперативна група.

«За гарячими слідами» міліціонери затримали чоловіка, якого потерпіла підозрювала у скоєні правопорушення. Ним виявився громадянин іншої держави, який мешкає у Києві. При ньому правоохоронці виявили речові докази, які, безсумнівно, вказують на його провину.

Стосовно затриманого розпочато досудове розслідування за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Наразі з’ясовується причетність затриманого іноземця до скоєння інших злочинів на території України.

СЗГ Управління МВС України

на Південно-Західній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Директор "Металурга" про ...

КОМЕНТАРІ