Мешканця Харківщини засуджено за скоєння кривавого злочину

Мешканця Харківщини засуджено за скоєння кривавого злочину

06.08.13 15:56 0 1401
Днями Нововодолазький районний суд Харківщини виніс вирок місцевому мешканцю, який під час сварки вдарив ножем власного батька.

На початку квітня, до чергової частини Нововодолазького РВ надійшло повідомлення про те, що до центральної районної лікарні доставлено мешканця села Мокре Рокитне з ножовим пораненням живота.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що 29-річний син потерпілого, знаходячись в будинку свого батька і перебуваючи напідпитку, вчинив з ним сварку. В ході з’ясування відносин, чоловік навмисно наніс близькому родичу удар ножем та спричинив йому колото-різане поранення черева.

Слідчим відділенням Нововодолазького РВ було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Затриманий зізнався у скоєному злочині. Згідно судово-психіатричної експертизи чоловік має серйозну залежність від алкоголю. Він підняв руку на батька, перебуваючи в стані гострої алкогольної інтоксикації, при якій міг керувати своїми діями.

Під час слідства було встановлено, що підозрюваний рік тому вже притягувався до кримінальної відповідальності за погрози вбивством своєму знайомому. Однак, суд звільнив його від відбування покарання з випробувальним терміном на один рік.

Нововодолазький районний суд визнав зловмисника винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Згідно зі ст. 71 Кримінального кодексу України суд приєднав до даного вироку частково не відбуту частину покарання за попередньою справою і виніс остаточний вердикт - 5 років та один місяць позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Терористична загроза: 19 ...

КОМЕНТАРІ