Один із двох добровольців, які взяли участь у дегустації, автор зі США, який пише на кулінарні теми, Джош Шонвалд сказав, що смак нагадував м’ясо, але запах був цілком інший.
Вчені, які створювали технологію вирощування штучного м’яса кілька років, повідомили, що з’їдений гамбургер обійшовся в понад 330 тисяч доларів.
Водночас вони вважають, що з розвитком такої технології вирощене в лабораторіях м’ясо може скласти екологічну альтернативу вирощуванню м’ясної худоби.
За даними дослідження британських учених, для вирощування худоби використовується близько 30 відсотків усієї землі, не вкритої вічною кригою, в перебігу продукується 18 відсотків усіх викидів парникових газів.
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Посол США у Росії засудив ...
Наступна новина: На Тернопіллі найчастіше по ...