В Чернівецькій області у дитячій табір приїхали ДАІшники, беркутівці та міліцейські собаки

В Чернівецькій області у дитячій табір приїхали ДАІшники, беркутівці та міліцейські собаки

06.08.13 13:09 0 914
Цими вихідними відбулось урочисте відкриття останньої цьогорічної зміни у відомчому дитячому таборі «Водограй».

86 дітей з Чернівцької та Київської областей проведуть 20 діб останнього літнього місяця на гірському повітрі у мальовничому селі Гільча Сторожинецького району.

На відкриття традиційно завітали правоохоронці, цього разу гості привезли відпочивальникам справжню пізнавально-розважальну програму.

Працівники спецпідрозділу «Беркут» не тільки продемонстрували прийоми рукопашного бою, а й залюбки поспілкувались з дітлахами, які буквально засипали правоохоронців питаннями про їх важку та небезпечну роботу.

Працівники ДАІ УМВС області показали технічне оснащення службового автомобілю, та дозволили дітям вдосталь роздивитись машину не тільки зовні, а й всередині.

Але найбільші оплески дістались чотирилапим вихованцям кінологічного центру, які зі своїми дресирувальниками також завітали у «Водограй». Міліцейські собаки показали свої вміння, які використовуються у боротьбі зі злочинністю, а працівники кінологічного центру поділились з дітворою досвідом та таємницями дресури.

Не залишились у боргу і відпочивальники. Вони підготували для поважних гостей показові виступи з тейкван-до. Та деякі з хлопців запевнили, що вже готують себе до роботи у міліції.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Аграрії області зібрали ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ