Луцька ОДПІ: Обслуговування в «електронному кабінеті» платника податків створить додаткові зручності для ведення бізнесу

Луцька ОДПІ: Обслуговування в «електронному кабінеті» платника податків створить додаткові зручності для ведення бізнесу

06.08.13 13:16 0 1067
Новий сервіс Міністерства доходів і зборів України - «електронний кабінет» платника податків розпочав роботу у тестовому режимі.

Про це повідомив під час особистої зустрічі з суб’єктами господарювання міста Луцька та Луцького району та за участі громадських організацій заступник начальника Луцької ОДПІ Андрій Ткачук.

«Першими познайомитися з можливостями сервісу зможуть великі платники податків, але з часом він буде доступний для всіх категорій платників. Завдяки «електронному кабінету» платники можуть подавати податкову звітність в реальному часі. Тобто, платник одразу ж буде бачити, як показники його звітності вплинули на його стан розрахунків з бюджетом», - прокоментував дану новацію Андрій Михайлович.

Посадовець запевнив, що у майбутньому платники за допомогою сервісу зможуть переглядати документи, формувати та заповнювати платіжні документи щодо сплати податків, розраховувати пеню, подавати заяви на реєстрацію платником окремих податків, а також отримувати консультації.

Вхід до «електронного кабінету» здійснюється за адресою knp.minrd.gov.ua або на порталі Міндоходів України шляхом авторизації за допомогою електронного цифрового підпису.

Довідково: Електронний кабінет - це персональне автоматизоване робоче місце платника, працювати в якому він може з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет, після авторизації.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ