З початку року 247 суб’єктів підприємницької діяльності Галицького району м.Львова підвищили зарплату працівникам

З початку року 247 суб’єктів підприємницької діяльності Галицького району м.Львова підвищили зарплату працівникам

06.08.13 13:52 0 1090
Державна податкова інспекція у Галицькому районі м.Львова систематично здійснює контроль за підприємствами, які не перераховують або перераховують до бюджету не в повному обсязі та з порушенням термінів сплати податок на доходи фізичних осіб, мають довгострокову заборгованість з виплати заробітної плати, виплачують зарплату менше мінімально встановленого рівня.

У січні-липні 2013 року проведено 27 зустрічей при районній державній адміністрації, на яких заслухано 259 керівників підприємств. Із них підвищили рівень виплати заробітної плати 247 суб’єктів підприємницької діяльності. Додатково до бюджету надійшло 77 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Легалізовано трудові відносини 117 найманих працівників з роботодавцями.

За сім місяців 2013 року проведено 15 перевірок платників податків, які виплачували заробітну плату та інші доходи з порушенням чинного податкового законодавства, за результатами яких донараховано податку на доходи фізичних осіб у сумі 157,1 тис. гривень.

Також на зустрічах обговорювалось питання, що з 1 січня 2013 року розпочато підключення РРО до Системи зберігання і збору даних з метою подання суб’єктами господарювання електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків РРО до Міндоходів України дротовими або бездротовими каналами зв’язку. Копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків формуватимуться на контрольній стрічці в пам’яті РРО або в пам’яті модему, приєднаного до нього, і один раз на день цей звіт автоматично передаватиметься на сервер обробки інформації Міндоходів України.

Для суб'єктів господарювання виконання вимог щодо подання до органів Міндоходів України по дротових або бездротових каналах зв'язку звітної інформації можливе як шляхом придбання нової касової техніки, а саме РРО, що створюють контрольну стрічку в електронній формі, так і шляхом доопрацювання існуючої касової техніки та приєднання до неї відповідних модемів для передачі даних. З питань підключення зовнішніх модемів та доопрацювання внутрішнього програмного забезпечення РРО, які на використовуються підприємствами, можна звернутись до виробників зазначених РРО або Центрів сервісного обслуговування. Відповідальність за неподання звітності в електронному вигляді настає з 1 січня 2014 року в розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 гривень).

Платники податків, які отримали ключі електронного цифрового підпису, можуть подавати звітність в електронному вигляді до органів ГУ Міндоходів у Львівській області, статистики, пенсійного фонду.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Запоріжжі працівники ...

КОМЕНТАРІ