5 серпня на території Рівненщини трапилося 7 пожеж

5 серпня на території Рівненщини трапилося 7 пожеж

06.08.13 13:07 0 819
5 серпня рятувальникам Держслужби з НС довелося сім разів виїжджати на ліквідацію пожеж. Усі загорання трапилися у житловому секторі.

Так о 13:10 в селі Велике Вербче Сарненського району в приватному господарстві вогнем було знищено дерев’яну господарську будівлю. Майже у той самий час пожежа спалахнула у господарській будівлі в селі Іваничі Володимирецького району. Причина та збитки пожеж наразі встановлюються.

Тогож дня, після обіду в приватних господарствах сіл Залужжя Дубровицького району, Вовчиці Зарічненського район та Орлівка Березнівського району вогнем було знищено: чотири, три та одну тонну сіна і соломи відповідно. Причина пожеж з’ясовується.

А ближче до вечора о 17:50 в селі Більська Воля Володимирецького району в приватному господарстві вогонь знищив покриття та перекриття господарської дерев’яної будівлі. Причина та збитки встановлюються.

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до громадян з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про власну безпеку та оточуючих людей. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті. Адже найвища цінність – це людське життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ