На Тернопіллі кубок голови ОДА вибороли футболісти державної інспекції сільського господарства

На Тернопіллі кубок голови ОДА вибороли футболісти державної інспекції сільського господарства

06.08.13 13:15 0 827
Команда державної інспекції сільського господарства в області стала володарем Кубку голови Тернопільської обласної державної адміністрації з міні-футболу.

З рахунком 3:1 у фінальному матчі представники цієї державної установи виграли у збірної ОДА, яка, відповідно, стала срібним призером турніру.

А от власники бронзових медалей визначилися лише після серії пенальті: основний час матчу за третє місце між командами головного управління державної казначейської служби та головного управління державного земельного агентства в області завершився з рахунком 1:1, але після пенальті з рахунком 5:4 перемога дісталася таки футболістам із казначейства.

Кращим воротарем змагань було названо Юрія Морозенка із збірної ОДА, кращим гравцем турніру став Павло Боднар (команда державної інспекції сільського господарства), а бомбардиром - Ігор Гапанович - представник державного земельного агентства.

Загалом у змаганнях з міні-футболу на Кубок голови Тернопільської обласної державної адміністрації серед працівників державних установ, підприємств та організацій взяло участь близько 90 шанувальників цього виду спорту серед державних службовців.

Окрім чотирьох команд-лідерів турніру, у футбольних баталіях змагалися також представники головного управління статистики, обласного департаменту фінансів, обласного центру зайнятості та збірна державних службовців - «Держслужба». Загалом було вісім команд, матчі між якими проходили у двох групах. Головний суддя турніру - Віктор Вонсик.

Організатором змагань виступило управління з питань фізичної культури і спорту ОДА за сприяння обласної оранізації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», на спортивній базі якого і проходили матчі.

Управління з питань фізичної культури і спорту ОДА

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: У Тячеві керівник ДАІ ...

КОМЕНТАРІ