Найбільш резонансні злочини та події на 06.08.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 06.08.2013 р.

06.08.13 18:09 0 977
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14929 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4675 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 563 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 8 осіб загинули та 138 травмовано.

У місті Дніпрорудному Василівського району Запорізької області в результаті проведення слідчих дій затримано 41-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 4 серпня в згаданому місті в під’їзді житлового будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив 40-річну жительку цього ж міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Харкові в результаті проведення слідчих дій затримано 31-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 5 серпня в зазначеному місті в будинку за місцем проживання під час сварки на ґрунті неприязних відносин заподіяв ножове поранення грудної клітини 25-річному жителю цього ж міста (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Рівному в результаті проведення слідчих дій затримано 24-річного місцевого жителя, охоронця диско-бару. Попередньо встановлено, що він уночі 3 серпня в згаданому місті в зазначеному диско-барі під час раптово виниклої сварки штовхнув 29-річного іноземного громадянина, який впав та вдарився головою. Від отриманої травми останній 5 серпня в лікарні помер. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.119 КК України (убивство через необережність).

У Попільнянському районі Житомирської області в будинку було знайдено в непритомному стані 72-річного пенсіонера, який 5 серпня в лікарні помер. У результаті проведення слідчих дій затримано 40-річну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона ввечері 4 серпня в зазначеному селі під час раптово виниклої сварки заподіяла смертельні тілесні ушкодження потерпілому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У Березівському районі Одеської області в результаті проведення слідчих дій затримано 49-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 31 липня у своєму будинку під час раптово виниклої сварки заподіяв тілесні ушкодження своїй 43-річній сестрі, від яких остання 4 серпня в лікарні померла. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

На Чернігівщині відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно посадовців однієї з держустанов та громадського інспектора рибоохорони. Вони вимагали та отримали 5 тис. грн. неправомірної вигоди від жителя Коропського району зазначеної області, за нескладання стосовно нього протоколу за скоєння адміністративного правопорушення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За порушення у сфері ...

КОМЕНТАРІ