У Севастополі батько вбив рідного сина

У Севастополі батько вбив рідного сина

06.08.13 21:10 0 1639
66-річний севастополець з вікна своєї кімнати, пострілом з мисливської рушниці, вбив власного сина.

До чергової частини Нахімовського районного відділу міліції надійшов дзвінок. Представившись співробітникам міліції, чоловік повідомив: «Приїжджайте. Я вбив негідника, яким був мій син».

Слідчо-оперативною групою, що виїхала на місце пригоди було встановлено, що конфлікт, який виник на побутовому ґрунті між батьком та його 42-річним сином, тривав вже давно. Але ніхто з родичів, у родині де сталася трагедія, уваги на це не звертав. Сусіди кажуть про цю сім'ю, вона була порядною і працьовитою.

«Загиблий та його батько не зловживали спиртними напоями. Син навіть не курив, завжди був ввічливий, уважний, - розповідає одна з сусідок. - З дружиною 42-річний сусід розлучився років сім тому. Донька після розлучення батьків залишилася жити з батьком. Це говорить про те, що і батьком він був хорошим. А те, що частенько скандалив зі своїм батьком... Та хто зараз не скандалить? Сварки були через все: і через ремонт в будинку, кожен хотів зробити по-своєму, і через те, кому скільки платити за електрику, воду і т.д.».

- Про те, що батько таємно придбав рушницю, нам брат розповів два тижні тому, - повідомила одна з дочок затриманого. - Батько тоді і пригрозив братові, що тепер все буде по-іншому - так, як він хоче.

Напередодні того трагічного дня батько з сином знову посварилися через ремонт у будинку. Ввечері 66-річному пенсіонеру стало погано з серцем. Він пішов до сусідки і попросив які-небудь ліки.

- Вночі я вирішив, що настав час і я не буду далі відкладати, - розповідає затриманий. - Я так і вирішив, що вб'ю його.

Правопорушник був затриманий співробітниками міліції, зброя вилучена. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України

в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ