За порушення у сфері торгівлі підакцизними товарами на Тернопільщині підприємці сплатять понад півмільйона гривень штрафів

За порушення у сфері торгівлі підакцизними товарами на Тернопільщині підприємці сплатять понад півмільйона гривень штрафів

06.08.13 18:34 0 848
З початку року працівники Головного управління Міндоходів у Тернопільській області провели 74 перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. За результатами проведених контрольно-перевірочних заходів виявлено 86 правопорушень вимог чинного законодавства у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Про це повідомила перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Марія Мельник.
На підставі матеріалів перевірок прийнято 80 рішень про застосування фінансових санкцій. Загальна сума застосованих фінансових санкцій до суб’єктів господарювання склала 529,5 тисяч гривень.
Анульовано 188 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 148 – на право торгувати цигарками. В тому числі за порушення вимог статті 153 Закону України від 19.12.1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (зі змінами та доповненнями) в частині продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, анульовано 13 ліцензій на право торгівлі алкоголем та 6 – тютюновими виробами. Також призупинено термін дії ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 84; ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі тютюновими виробними – 56.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Недостача товарів: ...

КОМЕНТАРІ