Працівники харківської міліції протягом двох годин розкрили вбивство

Працівники харківської міліції протягом двох годин розкрили вбивство

07.08.13 08:30 0 839
Днями працівники міліції Червонозаводського району Харкова викрили у скоєнні тяжкого злочину 25-річного молодика, який після веселого вечора у розважальному закладі порізав ножем незнайомого хлопця.

За кілька годин до цього до чергової частини Червонозаводського райвідділу міліції звернулися медики швидкої допомоги. Вони повідомили, що до лікарні в тяжкому стані був доставлений чоловік, який помер від отриманих ножових поранень.

На місце події негайно виїхало керівництво РВ та працівники слідчо-оперативної групи. Правоохоронці встановили, що потерпілий відпочивав в одному з кафе району, після закриття закладу між ним та незнайомим хлопцем виникла сварка. Під час конфлікту підозрюваний вихопив ножа та наніс супротивнику три колото-різані рани.

Протягом двох годин за гарячими слідами зловмисник був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та направлений до ізолятору тимчасового тримання.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 «Вбивство» Кримінального кодексу України. Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, зловмисника очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк 7 до 15 років.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гостювання двох ...
Наступна новина: У Львівській області про ...

КОМЕНТАРІ