Столичні правоохоронці затримали грабіжника-спринтера

Столичні правоохоронці затримали грабіжника-спринтера

07.08.13 11:41 0 1133
Дільничні інспектори міліції Шевченківського районного управління столичної міліції за скоєння грабунку затримали 41-річного рецидивіста.

Затори. Спека. Водій-таксист зупинився неподалік від зупинки перепочити. В очікуванні наступного заказу, перебрався на заднє сидіння, відкрив двері та трохи задрімав. Прокинувся від болю. Провів рукою по шиї… кров.

Чоловік збагнув, що з нього зірвали золотий ланцюг. Хтось з натовпу крикнув, що злодюжка побіг у бік метро. Босоніж водій кинувся за ним.

«В цей час, з виклику повертались дільничні інспектори міліції. Зупинились на червоне світло світлофору. І тут… біжить чолов’яга, а його намагається наздогнати інший та ще й голосно просить про допомогу. Обов’язок правоохоронців – допомагати громадянам та забезпечувати їх спокій», - розповів Олександр Білоконний, начальник відділу дільничних інспекторів міліції Шевченківського районного управління.

Один із правоохоронців миттю кинувся за «спринтером». Кілька метрів і злодюжка опинився в руках працівника міліції. В кулаці «бігун» тримав ланцюг. Вже через кілька хвилин з’явився і власник «золотої здобичі».

Затриманим виявися безробітний 41-річний вінничанин. Час від часу він приїжджає до столиці. Неодноразово мав проблеми із законом. Спеціалізувався на майнових злочинах: грабунки та крадіжки.

«Слідчим відділом Шевченківського районного управління столичної міліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Затриманому оголошено про підозру. До закінчення досудового розслідування чоловік буде знаходитися у стінах СІЗО та чекати на вирок суду», - зазначив Дмитро Шумейко, перший заступник начальника Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві.

За скоєння пограбування передбачено покарання у вигляді ув’язнення на строк від 4 до 6 років. Триває досудове розслідування.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підбірка самих ...
Наступна новина: Бойцов думає, що у ...

КОМЕНТАРІ