Чернівецькі правоохоронці розшукали малолітніх втікачів з оздоровчого закладу

Чернівецькі правоохоронці розшукали малолітніх втікачів з оздоровчого закладу

07.08.13 08:12 0 1058
* Вчора троє маленьких вихованців Хотинської спеціалізованої школи -інтернату втекли з дитячого санаторію «Садгора», де вони знаходились на профілактичному оздоровленні.

До правоохоронців звернулась виконуючий обов’язки головного лікаря обласного дитячого протитуберкульозного санаторію, що розташований у Садгірському районі міста Чернівці та повідомила, що із закладу зникли троє дітей – близнюки 11 років та їх 8-річний товариш.

На пошуки маленьких втікачів був задіяний весь особовий склад Садгірського райвідділу міліції. Орієнтовані співробітники патрульної служби міста Чернівці, Державтоінспекції та всі наряди прилеглих районних відділів міліції. У результаті оперативного здійснення пошукових заходів та завдяки злагодженим діям правоохоронців невдовзі дітлахів знайшли на березі річки Прут обласного центру.

Хлопців доставили у райвідділ до спеціалізованої «Зеленої кімнати», де співробітники кримінальної міліції у справах дітей нагодували їх та провели з ними профілактичну роботу.

На даний час діти знаходяться у притулку для дітей чернівецької міської ради до встановлення всіх обставин та причин втечі.

У зв’язку з непоодинокими випадками втечі дітей з даного закладу правоохоронцями вирішується питання щодо направлення до відповідних місцевих органів влади клопотання про усунення причин та умов, які сприяють таким випадкам.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ