Більше половини волинських дітей вже оздоровились у таборах відпочинку

Більше половини волинських дітей вже оздоровились у таборах відпочинку

07.08.13 08:09 0 1047
Хід літнього відпочинку та оздоровлення дітей у містах Володимир-Волинський, Нововолинськ, а також Володимир-Волинському та Іваничівському районах аналізували під час виїзного засідання міжвідомчої комісії з питань оздоровлення під головуванням заступника голови облдержадміністрації Олександра Курилюка.

Зазначалося, що на 1 серпня у Володимирі-Волинському оздоровленням та відпочинком охоплено 50% дітей шкільного віку із запланованих 56%. На ці потреби з міського бюджету виділено 170 тис. грн, окрім того отримано субвенцію з обласного бюджету в сумі 113,1 грн на оздоровлення дітей пільгових категорій в дитячих закладах. У Нововолинську на ці цілі планується використати понад 1,2 млн грн. На у шахтарському місті оздоровлено майже 50% школярів.

У Володимир-Волинському та Іваничівському районах відпочинково-оздоровчі послуги отримали 60% дітей віком від 7 до 16 років, на що з місцевих бюджетів (окрім обласної субвенції) передбачено відповідно 200 та 300 тисяч гривень.

Підсумовуючи хід оздоровчої кампанії, Олександр Курилюк рекомендував місцевим органам влади у серпні додатково організувати тематичні профільні зміни та літні школи для талановитих і обдарованих дітей, членів творчих дитячих колективів та спортивних команд.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 7 серпня відбудеться ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ