У Волинській області щоби правоохоронці були дітям друзями

У Волинській області щоби правоохоронці були дітям друзями

07.08.13 08:19 0 974
Працівники кримінальної міліції у справах дітей у рамках проведення профілактичної операції «Літо-2013» відвідали оздоровчий заклад «Світязь» Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату, де перебувають діти від шести до сімнадцяти років.

З неабиякою цікавістю та інтересом вихованці (а це більше сотні діток-сиріт та дітей із проблемних та неповних сімей) вітали гостей у міліцейській формі. До слова, до зустрічі серйозно підготувалися, навіть стінгазету та вірші написали, аби подивувати людей у погонах. У свою чергу правоохоронці наголосили, що міліція – це не каральний орган.

– Ми намагаємося стати для дітей надійними друзями, – розповіла в.о. начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Інна Остапович. – А тому говоримо з ними на будь-які, навіть так звані заборонені теми. Розмірковуємо над тим, що таке щастя, добро і зло, намагаємося пояснити, наскільки важливо вести здоровий спосіб життя, дотримуватися законодавства, адже часом один вчинок ставить хрест на їхніх мріях, кар’єрі тощо.

Тож традиційно не оминули теми впливу наркотиків та алкоголю на організм, коли і яка відповідальність наступає за ті чи інші злочини.

А на завершення правоохоронці презентували однієї з вихованок мобільний телефон, про який вона мріяла, та подарували дітям символ волинської міліції – м’яку іграшку міліціонера Бодю.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Білорусі оштрафували ...

КОМЕНТАРІ