В Івано-Франківській області калуські міндоходівці на захисті інтересів місцевих бюджетів та громадян

В Івано-Франківській області калуські міндоходівці на захисті інтересів місцевих бюджетів та громадян

07.08.13 08:38 0 791
За результатами системної роботи щодо надходжень до місцевих бюджетів податку на доходи фізичних осіб, працівниками Калуської ОДПІ забезпечено поступлення цього податку більше 47 млн. гривень. Крім того, в процесі здійснення контрольно-перевірочної роботи суб’єктів господарювання додатково донараховано разом з штрафними санкціями 186 тисяч гривень податку. Третина з цих коштів уже поступила на рахунки місцевих бюджетів. Про це повідомив виконуючий обов’язки начальника Калуської ОДПІ Михайло Князевич.

Питаннями дотримання норм трудового та податкового законодавства з питань оплати праці присвячені теж засідання робочих групах, які діють при Калуській РДА та Калуській міській раді. З початку року цією групою, до складу якої разом з калуськими міндоходівцями входять представники органів місцевого самоврядування та інших державних структур, виявлено 138 неоформлених найманих працівників. В подальшому із 118-ма особами були оформлені та належним чином зареєстровані трудові договори. Відтепер ці громадяни можуть розраховувати на всі соціальні гарантії.

Крім того, на засіданнях спеціальних комісій, створених при Калуській райдержадміністрації та виконкомі Калуської міської ради, проводяться заслуховування тих суб’єктів господарювання, які допустили несвоєчасну виплату заробітної плати своїм працівникам. Як наслідок, 17-ма калуськими підприємствами погашено заборгованість із заробітної плати в розмірі 674 тисячі гривень своїм працівникам. При цьому до місцевих бюджетів надійшло 93 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Зловмисник з ножем кинувся ...

КОМЕНТАРІ