Гостювання двох львів'ян на Пустомитівщині закінчилось поножовщиною

Гостювання двох львів'ян на Пустомитівщині закінчилось поножовщиною

07.08.13 08:27 0 964
У чергову частину Пустомитівського райвідділу міліції 1 серпня о 04.00 годині по телефону звернулась 34-річна мешканка с. Зимна вода, Пустомитівського району, повідомивши про нанесення тілесних ушкоджень її знайомому.

Жінка розповіла, що близько 01.00 години 1 серпня за місцем її проживання один із її знайомих поранив ножем іншого.

Як з’ясувалось, 37-річний та 36-річний львів’янини гостювали у помешканні заявниці. Жінка розповідає, що вони втрьох сиділи на кухні та розпивали алкогольні напої. Ніщо не передвіщало ніякої біди. Коли раптом один із чоловіків схопив кухонного ножа та наніс поранення в область шиї товаришу по чарці.

Потерпілий наразі госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні Львова. Лікарі констатували діагноз: пошкоджена сонна артерія, зовнішня яремна вена, лицева вена, різані рани обличчя, різана рана шиї зліва, з пошкодженням підщелепної артерії.

Стосовно підозрюваного проводяться слідчі дії. Чоловік не може точно назвати причину своїх дій.

Як повідомив т.в.о. начальника слідчого відділу Пустомитівського РВ Олександр Пастухов, слідчим СВ Пустомитівського РВ за цим фактом відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство (ст.15 ч.2, ст.115 ч.1 Кримінального Кодексу України), в результаті якого буде з’ясовано усі обставини події та мотиви затриманого.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Працівники харківської ...

КОМЕНТАРІ