У Львівській області у ДТП у Яворівському районі травмовано двох людей

У Львівській області у ДТП у Яворівському районі травмовано двох людей

07.08.13 08:24 0 910
У Яворівському районі на Львівщині водій автомобіля «Ауді-100» з’їхав з дороги у кювет, де іномарка перекинулась. У результаті автопригоди постраждали водій та жінка-пасажир. ДТП трапилась учора, 4 серпня, близько 22-ї години.

О 21.40 години водій автомобіля «Ауді», реєстрації Республіки Польща, прямуючи у напрямку села Ясниська Яворівського району, не зупинився на законну вимогу працівників Державтоінспекції та почав утікати. Інспектори ДАІ вирушили слідом за порушником на службовому автомобілі, увімкнувши проблискові маячки та звукову сигналізацію. Під час втечі водій «Ауді» неодноразово створював аварійну ситуації на дорозі – перевищував дозволену швидкість, виїжджав на зустрічну смугу руху, порушував правила обгону.

Через кілька хвилин працівники Державтоінспекції втратили автомобіль «Ауді» з поля зору. Вимкнувши проблискові маячки та звукову сигналізацію, правоохоронці припинили переслідування. Проїхавши близько кілометра, вони побачили у кюветі по лівій стороні дороги автомобіль «Ауді-100».

Працівники Державтоінспекції одразу ж надали постраждалим першу медичну допомогу, викликали до місця події карету «швидкої», слідчо-оперативну групу та рятувальників.

Розслідування обставин автопригоди проводить прокуратура Яворівського району Львівської області.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ