Тернопіль: сергій Надал привітав випускників «Школи молодої еліти»

Тернопіль: сергій Надал привітав випускників «Школи молодої еліти»

07.08.13 08:32 0 832
З закінченням «Школи молодої еліти» випускників урочисто привітав міський голова Сергій Надал. Він вручив молоді сертифікати про закінчення та заохотив давати пропозиції щодо подальшої співпраці.

«Знання, здобуті вами, ніколи не вийдуть з моди. Це є найкраще капіталовкладення. Сподіваюся, що вони стануть також підказкою для нас, як використовувати потенціал молоді так, щоб це давало користь не лише комусь особисто, а й громаді. Адже ви – та рушійна сила, котра здатна змінити, надихнути на позитивні перетворення увесь світ. Приємно, що ви шукаєте шляхи, як здобути новий досвід. Переконаний, що такі проекти як «Школа молодої еліти» мають майбутнє - і тому їх варто підтримувати», - зазначив Сергій Надал.

За словами керівника проекту Любомира Шимківа, перевагою «Школи молодої еліти» є те, що в ній вчать речей життєво важливих – про які не йдеться у шкільних та університетських програмах. Тут учні мають змогу безпосередньо зустрітися з відомими людьми Тернополя, які досягли успіху у різноманітних сферах, та перейняти їхній досвід.

«Школа молодої еліти» – проект, створений для того, щоб виховати нову генерацію української молоді, яка зможе стати доброю елітою, готовою прислужитись своєму народу. Започаткований він Тернопільською молодіжною організацією «Пласт» у липні 2012 р. на основі концепції видатного українського науковця Богдана Гаврилишина. Дана концепція полягає у створенні держави, котра сповідує принципи політичної свободи, економічного добробуту, соціальної справедливості та гармонії з природою. Тут учнів протягом року ознайомлювали з професіями банкіра, політика, бізнесмена, навчали писати бізнес-плани, реалізовувати свої бізнес-ідеї, а також створювати та реалізовувати проекти, які в майбутньому приноситимуть користь місту», - зазначив Любомир Шимків.

Загалом у молодіжній елітній школі було 24 учасники, за рік проведено чотири етапи навчання. Кращі проекти випускників будуть втілювати у Тернополі протягом року.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ