На Чемпіонат з Аквабайку до Тернополя приїдуть спортсмени з Польщі та Росії

На Чемпіонат з Аквабайку до Тернополя приїдуть спортсмени з Польщі та Росії

07.08.13 09:18 0 1086
З 23 по 25 серпня у Тернополі, крім Фестивалю з водно-моторного спорту, відбудеться Чемпіонат з Аквабайку. Попередньо свою участь підтвердили спортсмени з Росії та Польщі та з різних міст України. Точна кількість учасників та країни, які вони представляють буде відома до 18 серпня.

У фінальному етапі Чемпіонату України з аквабайку візьмуть участь спортсмени їх багатьох міст України: Києва, Одеси, Сум, Донецька, Макіївки, Білої Церкви, Черкас, Кам'янець-Подільського, Запоріжжя, Євпаторії, Чернівців та інших.

Учасники змагань - чоловіки, жінки, юніори.

Класи гідро циклів, що будуть представлені - Ski Division («стоячі» гідроцикли), Runabaut Open / Runabout Limited («сидячі» гідроцикли), Фрістайл (спортивні фристайл-джети).

Спортсмени змагатимуться у трьох дисциплінах - кільцеві гонки (масовий старт), паралельна гонка на швидкість (парні заїзди: слалом на двох паралельних трасах), фрістайл (акробатичні виступи).

Нагадаємо, минулого року за ініціативи Тернопільської міської ради, Національної Федерації водно-моторного спорту України та Української федерації аквабайку 24-25 серпня в Тернополі відбувся перший Національний Чемпіонат України із аквабайку.

Довідка: Аквабайк - вид спорту, в конкурентному дусі якого гармонійно поєднуються філігранна техніка і фізична сила пілота, швидкість і технічна міць гідроцикла.

Кільцеві гонки - розділ змагань, в якому всі спортсмени одного класу стартують одночасно. Аквабайкери повинні проїжджати по закільцьованої трасі, зазначеної буями. Після закінчення відведеного часу оголошується останнє коло. Місця в заїзді розподіляються згідно черговості фінішу. Переможець визначається за результатами кращих двох з трьох заїздів.

Слаломні гонки - розділ змагань з парними заїздами по двох паралельних трасах. Кожен спортсмен по черзі проходить дві траси і має дві спроби на проходження. Переможець визначається за сумою кращих результатів на кожній з доріжок.

Фрістайл - розділ, в якому спортсмени виступають на гідроциклах, виконуючи акробатичні елементи. Переможець визначається за сумою суддівських оцінок.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Кайда привітав ...
Наступна новина: За порушення у сфері ...

КОМЕНТАРІ