Олексій Кайда привітав тернопільських біатлоністів із золотом на Чемпіонаті Европи з літнього біатлону

Олексій Кайда привітав тернопільських біатлоністів із золотом на Чемпіонаті Европи з літнього біатлону

07.08.13 09:13 0 1051
Президент Тернопільської обласної організації Федерації біатлону України, народний депутат України свободівець Олексій Кайда привітав тернопільських біатлоністів з першим золотом на Чемпіонаті Европи з літнього біатлону в естонському містечку Хаанья.

У змішаній естафеті збірна України завоювала золоту нагороду. Прикметно, що збірна повністю складалася з представників Тернопільщини Світлани Крикончук, Тетяни Трачук, Івана Моравського та Ігоря Гарбуза.

"Завдяки таланту, наполегливій праці та високій професійній майстерности наші спортсмени досягли успіху. Горді з того, що Тернопільщина виховує чемпіонів. Ці результати ще раз підтвердили, що тернопільська біатлонна школа є однією з найкращих в Україні", – наголосив Олексій Кайда.

Свободівець побажав спортсменам щастя, благополуччя, успіхів та нових спортивних здобутків. "Впевнений: попереду ще багато перемог, які прославлять Тернопільщину та всю Україну", – наголосив він.

Олексій Кайда також висловив сподівання, що деякі місцеві чиновники перестануть дбати про власну наживу та дадуть можливість біатлоністам і надалі безпечно тренуватися на біатлонній базі у Підгородньому та здобувати на міжнародних змаганнях різних рівнів нагороди і славу для нашої країни. "Адже саме нормальні умови тренувань є запорукою майбутніх спортивних звершень", – зазначив депутат.

Нагадаємо, що завдяки головам Тернопільської обласної і районної державних адміністрацій, а також силових структур і далі продовжується земельний "дерибан" всередині лижо-ролерної траси навчально-спортивної бази олімпійської підготовки з біатлону у Підгородньому Тернопільської области.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ