Тернопілля: відбувся черговий виїзний прийом громадян керівництвом обласної міліції на Теребовлянщині

Тернопілля: відбувся черговий виїзний прийом громадян керівництвом обласної міліції на Теребовлянщині

07.08.13 08:26 0 868
В приміщенні райвідділу з жителями району спілкувався заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Юрій Шевченко.

Серед перших на прийом до міліцейського керівника обласного рівня завітав директор одного з найбільших підприємств краю. Керівник товариства з обмеженою відповідальністю просив перевірити законність передачі у власність для подальшого будівництва та обслуговування житлового будинку, земельної ділянки, яка раніше використовувалась заводом для ведення підсобного господарства. Крім того, разом із ділянкою у приватну власність перейшли будівлі та споруди. Господарник сумнівається у правомірності такого рішення селищної ради, відтак звернувся до підполковника міліції провести необхідні перевірки. Юрій Анатолійович пообіцяв розібратися у ситуації та надати відповідь заявникові.

Матір трьох дітей з Теребовлі спонукала прийти на прийом до заступника начальника УМВС сімейна драма. Жінка бідкалася, що конфлікт із чоловіком давно вийшов за межі звичайної побутової сварки. Ситуація ще більше загострилася після того, як вона подала документи на розлучення. Жінка занепокоєна безпекою дітей, постійними погрозами. Юрій Миколайович дав розпорядження дільничним тримати на особливому контролі ситуацію у цій родині, вжити заходів згідно чинного законодавства.

Під час прийому йшлося про вирішення інших важливих проблем із життя району. Для прикладу, голова села разом із односельцями прийшли до керівника, аби обговорити назрілі проблеми, пов’язані з роботою їхнього шерифа.

Усі громадяни, які побували на особистому прийомі, були вдячні за увагу, а також за юридичну допомогу та кваліфіковані поради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Цьогоріч бізнес ...

КОМЕНТАРІ