На Волині фіксують зростання податкових та митних платежів до бюджетів всіх рівнів

На Волині фіксують зростання податкових та митних платежів до бюджетів всіх рівнів

07.08.13 13:18 0 1002
На Волині наблизилися до тримільярдної позначки у показниках збору податкових і митних платежів до бюджетів всіх рівнів. Як інформує координаційно-моніторингове управління ГУ Міндоходів у Волинській області,

за підсумками семи місяців 2013 року в області до бюджетів всіх рівнів забезпечено 2 мільярди 939 мільйонів гривень надходжень.

Позитивна динаміка у надходженнях до бюджетів всіх рівнів характерна як для податків і зборів, що адмініструються ГУ Міндоходів в області , так і Ягодинською митницею Міндоходів, - розповів в.о. начальника ГУ Міндоходів в області Андрій Тимейчук. «Якщо у першому випадку відзначається збільшення надходжень податків і зборів на 4,1 відсотка проти аналогічного періоду минулого року, то фахівцями Ягодинської митниці Міндоходів забезпечено зростання митних платежів на 2,5 відсотка більше, як торік», - підкреслив в.о. керівника ГУ відомства в регіоні.

За словами Андрія Тимейчука, у цифровому виразі це 1 мільярд 200 мільйонів гривень до бюджетів всіх рівнів, мобілізованих ГУ Міндоходів і 1 мільярд 739 мільйонів гривень, сплачених на митниці.

«В умовах зменшення темпів економічного зростання завдяки заходам із детінізації та знешкодження наявних і можливих схем мінімізації, фахівці Міндоходів загалом забезпечують адекватний рівень бюджетних надходжень. Варто особливо відзначити, що цей процес відбувається в умовах значного зменшення кількості перевірок сумлінного бізнесу», - підсумував Андрій Тимейчук.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львові стартувала ...

КОМЕНТАРІ