Кількість перевірок підприємств міста Луцька та Луцького району скорочено в 2 рази

Кількість перевірок підприємств міста Луцька та Луцького району скорочено в 2 рази

07.08.13 13:24 0 993
Протягом січня-липня 2013 року фахівцями Луцької ОДПІ проведено 47 планових перевірок, це на 22 менше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Про це під час зустрічі з суб’єктами господарювання міста Луцька та району за участі представників місцевих засобів масової інформації повідомив заступник начальника Луцької ОДПІ Андрій Ткачук.

«Завдяки створенню нового відомства Міністерства доходів і зборів України з’явилася можливість об'єднати податковий та митний аудит, а також істотно зменшити кількість візитів на підприємства», - зазначив Андрій Михайлович.

Як запевняють в Луцькій ОДПІ, підвищити ефективність методів протидії мінімізації сплати податків покликане введення електронних методів проведення контрольно-перевірочної роботи.

Окрім того, посадовець звернув увагу присутніх на тому, що з наступного року сумлінних платників перевірятимуть віртуально. Спочатку інновація буде спрямована на малий бізнес, а вже з 2016 року «замовити» проведення документальної невиїзної позапланової електронної перевірки зможуть усі категорії платників податків України. Для цього достатньо буде повідомити регіональні органи Міністерства про своє бажання «перевіритись дистанційно» за 10 днів до зустрічі з ревізорами.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ