Закарпатська область: рятувальники та лісники боронили ліс від пожежі

Закарпатська область: рятувальники та лісники боронили ліс від пожежі

07.08.13 13:25 0 940
6 серпня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення про пожежу за межами с. Ляхівці Ужгородського району.

Вже по прибуттю до місця двох пожежних розрахунків з’ясувалося, що горить суха трава на площі чотири гектари. Існувала загроза поширення вогню на лісові угіддя. До найближчих дерев пожежі залишалося пройти шлях в 50 метрів…

Завдяки спільним зусиллям рятувальників та працівників лісового господарства вдалося відвернути небезпеку та приборкати вогонь. Завдана матеріальна шкода та причина загорання встановлюються.

Загалом, впродовж минулої доби в екосистемах Закарпатської області сталося 12 пожеж, з яких найбільше (4 випадки) виникло в Ужгородському та 3 випадки у Мукачівському районах.

Зважаючи на складність пожежної обстановки та метеорологічної ситуації, адже впродовж 07-09 серпня на рівнинній частині території Закарпатської області очікується сильна спека 35-40˚ та в більшій частині території області надзвичайна пожежна небезпека (5 клас), Управління ДСНС України у Закарпатській області вкотре закликає мешканців та гостей Закарпаття суворо дотримуватися правил пожежної безпеки, бути особливо обережними під час поводження з вогнем, утриматися від поїздок до лісових масивів, спалювання сміття, сухої трави та чагарників тощо.

Дбайте про власну безпеку та безпеку навколишнього середовища!

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кількість перевірок ...
Наступна новина: "Црвена Звезда" готова ...

КОМЕНТАРІ