В Івано-Франківській області на черговій зустрічі з представниками Надвірнянського бізнесу– про пріоритети роботи Міндоходів

В Івано-Франківській області на черговій зустрічі з представниками Надвірнянського бізнесу– про пріоритети роботи Міндоходів

07.08.13 13:27 0 968
«Головною метою новоствореного Міністерства доходів і зборів залишається забезпечення стабільного і прогнозованого наповнення державної скарбниці», - сказав, відкриваючи зустріч з представниками бізнесу, начальник ДПІ у Надвірнянському районі Василь Гнатюк. Продовжуючи розмову, посадовець зазначив, що діяльність працівників Міндоходів переорієнтована на аналітичну роботу, зменшення тиску на бізнес та мінімум втручання у справи сумлінних платників податків. Свідченням цього є значне скорочення кількості планових перевірок, яких проведено вчетверо менше проти відповідного періоду минулого року.

У засіданні “круглого столу” взяв участь начальник відділу внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області Віталій Дума, який повідомив, що діяльність підрозділу направлена на протидію, профілактику і попередження корупційних діянь, а також злочинів у сфері службової діяльності, в тому числі хабарництву в органах Міндоходів. Він також нагадав, що громадяни можуть інформувати про факти вимагання та отримання хабара, інші протиправні дії з боку працівників Міндоходів в області та Митниці, або ж повідомити про перевищення їх повноважень на телефонну „гарячу” лінію «Пульс»: (044) 284-00-07.

Учасники зустрічі також обговорили основні зміни податкового законодавства: з податку на нерухомість, електронної звітності з РРО, трансфертного ціноутворення, а також ініціативи Міфндоходів щодо зниження ставок єдиного соціального внеску, податку на доходи фізичних осіб, податку на додану вартість.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Црвена Звезда" готова ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ