Головний міліціонер Львівщини провів прийом жителів Дрогобиччини

Головний міліціонер Львівщини провів прийом жителів Дрогобиччини

07.08.13 13:10 0 1245
Начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Вікторович Рудяк провів особистий виїзний прийом громадян у Дрогобицькому міському відділі міліції.

На прийомі громадян були присутні начальник ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області підполковник міліції Добровольська Світлана Миколаївна, начальник сектору документального забезпечення полковник міліції Гема Наталя Миронівна та начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Овчаренко Василь Сергійович, а також представники засобів масової інформації.

Керівник Головного управління МВС України у Львівській області зустрівся з жителями Дрогобицького району, щоби проаналізувати досягнення та прорахунки підлеглих з уст місцевих громадян. З’ясувати актуальні проблеми, які стоять на шляху до співпраці та взаємодії населення і міліції на теренах Дрогобиччини, пов’язані із правоохоронною діяльністю. На прийомі громадян побувало близько 12 мешканців Дрогобицького району. В основному мешканці зверталися з особистими проблемами, побутового характеру.

За допомогою до Олександра Вікторовича звернувся чоловік, заклопотаний майбутньою освітою сина. Батько цікавився підготовкою необхідних документів для вступу до Львівського державного університету внутрішніх справ. Близькі родичі вирішили не втручатися у власний вибір сина, який у майбутньому мріяв стати правоохоронцем. Навпаки, батьки підтримали вибір молодого хлопця і вирішили у цьому йому допомогти.

Зі словами вдячності звернувся керівник Ради ветеранської організації Дрогобицького міського відділу міліції Лазунда Володимир Михайлович, який подякував правоохоронцям Дрогобицького міського відділу міліції за налагоджену співпрацю та активну участь у громадському житті міста.

Незважаючи на позитивні моменти діяльності правоохоронців, не всі громадяни були вкрай задоволені економічною ситуацією в Дрогобицькому регіоні. На прийом до Олександра Вікторовича прийшли невдоволені підприємці, які скаржилися на дії місцевої влади. Підприємці стверджують, що місцеві чиновники з певних причин та міркувань вирішили замінити торгівельні місця на інші. В результаті економічно невигідного обміну, підприємцям доведеться сплачувати набагато вищі податки, які вони не спроможні будуть оплатити.

Керівник Головного управління МВС України у Львівській області наказав своїм підлеглим негайно розібратися в наведених подіях та вжити відповідних заходів, якщо такі дії підтвердяться. Водночас Олександр Вікторович пообіцяв дрогобичанам, що жодне їхнє звернення і прохання не залишаться поза увагою.

Після прийому громадян відбувся збір особового складу Дрогобицького міського відділу міліції у класі служби адміністративного приміщення Дрогобицького міського відділу міліції.

Очільник міліції Львівської області акцентував увагу правоохоронців Дрогобицького міського відділу міліції на взаємодії та співпраці з населенням. Необхідно прислухатись до проблем громадян та докладати усіх зусиль, щоби допомогти громадянам знайти шляхи вирішення зі складних життєвих ситуацій.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в наслідок ...
Наступна новина: Платникам з іноземними ...

КОМЕНТАРІ