У Львівській області Олександр Рудяк провів прийом громадян у Стрию

У Львівській області Олександр Рудяк провів прийом громадян у Стрию

07.08.13 13:40 0 1327
У Стрию начальник Головного управління МВС України у Львівській області Олександр Рудяк 6 серпня провів особистий прийом громадян та зустрівся з особовим складом Стрийського міськвідділу міліції.

У цей день у громадській приймальні Стрийського міськвідділу міліції було доволі людно. Зі скаргами та проблемами на прийом до головного міліціонера Львівщини прийшли 16 мешканців Стрийщини. Здебільшого у зверненнях йшлося про роками триваючі сусідські образи та непорозуміння, про хід розслідування кримінальних проваджень, про порушення режиму роботи та правил додержання тиші працівниками закладу громадського харчування, що в центрі міста та ін.

Зокрема, місцевий житель Михайло Флишко, розповідаючи про ситуацію , з якою звернувся до очільника міліції Львівщини, зазначив: «Я живу у відпочинковій зоні у центрі Стрия. Тут облаштовані місця для відпочинку – є лавки, алея. Вдень тут чудове місце, але щовечора і щоночі починається справжнє пекло. Поруч функціонують продуктовий магазин і ресторан, звідки цілодобово здійснюють реалізацію алкоголю. Найактивнішими покупцями цієї продукції здебільшого є молодь, яка тут збирається і створює протягом ночі галас під вікнами житлових будинків. З цією проблемою я звернувся до генерала».

До Олександра Вікторовича з колективним зверненням звернулись мешканці Стрия, співзасновники одного з підприємств. Йшлося про спірне питанням щодо права власності на приміщення та майно торгового закладу. Своє право співзасновники товариства з обмеженою відповідальністю відстоюють у суді. Попри це, не обходиться тут без участі працівників міліції. Так, за словами заявників, нещодавно правоохоронці не піддались на провокацію та діяли згідно вимог чинного законодавства під час виконання Державною виконавчою службою рішення суду щодо звільнення приміщення торгового закладу від майна. Заявники розповіли, що вони звернулись із заявою у міськвідділ міліції щодо самоуправства колишнього директора цього підприємства. Олександр Рудяк запевнив, що вивчить цю ситуацію та запропонував стриянам приїхати до нього на прийом у Львів зі всіма документами, що стосуються цієї справи.

У цей час у громадську приймальню зателефонував 66-річний мешканець Стрийського району, колишній працівник ОВС, інвалід I-групи. У свої 38 років старший дільничний інспектор під час виконання службових обов’язків отримав поранення, внаслідок чого опинився у інвалідному візку. чоловік за станом здоров’я особисто прибути на прийом не зміг, тож звернувся з особистим проханням до керівника міліції Львівщини по телефону. Олександр Вікторович пообіцяв літньому чоловікові, що неодмінно надасть йому дієву допомогу.

64-річна мешканка Стрия прийшла на прийом зі скаргою на дії свого сусіда. Упродовж трьох років тривають образи з боку сусіда та їхні з’ясовування стосунків. Жінка зазначила, що неодноразово зверталася зі заявами до дільничного інспектора міліції, попри це ситуація не змінилася. З’ясувавши на місці всі обставини цієї справи, Олександр Рудяк дав відповідні вказівки першому заступнику начальника міськвідділу міліції Остапу Поповичу.

Про свою біду генералу Рудяку розповіла 45-річна жінка, мама 18-річної Надії Савчук. ЇЇ донька 15 квітня пішла з дому та досі місцеперебування її невідоме. За цим фактом слідчим відділенням відкрите кримінальне провадження, правоохоронці шукають зниклу дівчину. Проте жінка вважає недостатніми заходи, що наразі вживає міліція, саме тому і прийшла за допомогою до начальника управління. Олександр Рудяк запевнив,що візьме цю справу на особистий контроль та будуть вжиті всі можливі заходи щодо розшуку зниклої дівчини.

Головний міліціонер Львівщини вислухав усіх громадян, що прийшли до нього на прийом та запевнив, що їхні заяви не залишаться без розгляду.

Під час зустрічі з особовим складом міськвідділу міліції, Олександр Рудяк зазначив, що основна мета його приїзду в Стрий - почути від місцевих мешканців їхню думку щодо якості виконання службових обов’язків працівниками міліції.

Олександр Вікторович наголосив, що працівники міліції зобов’язані неухильно дотримуватися вимог Кримінального процесуального кодексу України та інших нормативно-правових актів. Основна вимога до міліціонера – захист громадян, надання їм необхідної допомоги.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

Ольга Марцинюк, помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ