У Львові стартувала благодійна акція «Пора до школи»: львівські підприємці допомагають потребуючим родинам готуватися до школи

У Львові стартувала благодійна акція «Пора до школи»: львівські підприємці допомагають потребуючим родинам готуватися до школи

07.08.13 13:19 0 1109
На початку серпня для дітей з багатодітних та малозабезпечених львівських родин стартувала благодійна акція «Пора до школи» в рамках соціальної кампанії «Добрі справи».

Протягом місяця небайдужі львівські підприємці матимуть змогу допомогти потребуючим сім’ям підготувати своїх дітей до нового навчального року, безкоштовно даруючи малятам з таких сімей необхідне канцелярське приладдя та інші речі, які неодмінно знадобляться маленьким школярам у щоденних навчальних клопотах.

— Дуже тішить, що наша акція вже стала традиційною у Львові і багато підприємців, з якими ми співпрацюємо не один рік, є не лише благодійниками та меценатами для цих родин, а партнерами влади у справі допомоги соціально незахищеним львів’янам. «Пора до школи» — це не просто соціальна акція, це – спільна робота тепер вже сотень людей, небайдужих людей, які точно знають, для чого працюють. Для того, щоб кожна дитина могла повноцінно навчатися, незважаючи на матеріальну скруту у її родині. Запрошуємо усіх небайдужих підприємців долучатися до нашого кола та робити добру справу для тих, хто потребує нашої підтримки. — Оксана Івасина, координатор соціальної кампанії «Добрі справи»

Цьогоріч акція стартувала 1 серпня та триватиме до 1 вересня. І вже перші підприємці відгукнулися на запрошення організаторів допомогти потребуючим львів’янам та зробили перші подарунки цим сім’ям. Так, ТзОВ «Ярмарок» (ринок «Левандівський) допомогло зібрати портфель до школи для дітей з 3 багатодітних родин, а ПП «Бюро-стиль» та ТМ «Ліга Нова» забезпечили потребуючу багатодітну родину необхідними для навчання дітей меблями, а саме – письмовими столами та стільцями.

— Я і мої діти дуже задоволені з такого чудового подарунку! Це справді дуже суттєва допомога нашій родині до першого вересня. А ще — економічна та психологічна підтримка батькам. Щиро дякуємо підприємцям за їхні подарунки та допомогу. — Світлана Ракус, мама 5-х дітей, які отримали подарунки від ТзОВ «Ярмарок»

— Насправді щиро дякую організаторам за ту справу, яку вони роблять. Адже самотужки та ще й у скрутній ситуації забезпечити дітей усім необхідним для повноцінного навчання у школі є дійсно важко. І особливе дякую хочу сказати представникам влади, які дослухаються до проблем мешканців та намагаються у будь-який спосіб допомогти. — Світлана Васильєва, мати 5-х дітей, які отримали меблі для навчання

Загалом, вже 13 соціально відповідальних львівських підприємств виявили бажання допомогти багатодітним та малозабезпеченим сім’ям та долучилися до благодійної акції «Пора до школи».

— Ринок «Левандівський» вже не перший рік долучається до соціальної кампанії «Добрі справи» та допомагає багатодітним родинам. Ми завжди раді допомогти тим, хто цього справді потребує. — Олександр Дунаєвський, директор ТзОВ «Ярмарок»

Нагадаємо, благодійна акція «Пора до школи» проходить у Львові вже четвертий рік поспіль, і у 2012 році 32 львівських підприємців спільними зусиллями зібрали шкільні портфелі для дітей зі 140 багатодітних та малозабезпечених сімей. Довідка

Соціальна кампанія «Добрі справи» — проект управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР, спрямований на підтримку багатодітних та малозабезпечених сімей. Детальніше про соціальну кампанію та благодійну акцію «Пора до школи» можна дізнатися в управлінні молоді, сім’ї і спорту, або на сайті Львівської міської ради. Координатор – Оксана Івасина, т. 297-58-71.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині фіксують ...
Наступна новина: Хмельниччина: у ...

КОМЕНТАРІ