За підтримки Чернівецької міської ради в закладі соціального захисту ОГ «Народна допомога» працюють три майстерні

За підтримки Чернівецької міської ради в закладі соціального захисту ОГ «Народна допомога» працюють три майстерні

08.08.13 08:13 0 898
У 2013 році у Чернівцях відкрито 3 професійно-інтеграційні майстерні, в яких можна набути навичок з меблевої (ремонт та перетяжка меблів), взуттєвої та швейної справи. Це стало можливим завдяки виділенню Чернівецькою міською радою для ОГ «Народна допомога» приміщення за адресою вул. Сагайдачного, 13, на умовах безоплатної оренди.

У майстернях працюють безпритульні мешканці міста, які звертаються по допомогу соціальних працівників «Народної допомоги», та мають можливість набути нових трудових навичок, що будуть корисними при працевлаштуванні на ринку праці. У новому приміщенні також відкрито благодійну крамничку «З миру по нитці».

Завдяки підтримці секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина була вирішена і проблема із виділенням приміщення для надання соціальних, медичних та інших послуг. ОГ «Народна допомога» було передано в безоплатне користування об’єкт за адресою вул. Барбюса, 6, що дало можливість нормально функціонувати закладу для знедолених.

Для забезпечення стабільної роботи закладу «Народна допомога» в міському бюджеті на 2013 рік було передбачено 461,9 тис. грн., профінансовано в І півріччі поточного року – 127,3 тис. грн.

Чернівецька міська рада постійно знаходиться у пошуку нових форм та методів соціальної роботи для забезпечення соціальних, медичних та побутових потреб мешканців міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільський ...
Наступна новина: Обама відмовився від ...

КОМЕНТАРІ