Буковина: «Електронка» зараз у тренді

Буковина: «Електронка» зараз у тренді

08.08.13 08:21 0 894
Протягом І півріччя 2013 року чернівецькими платниками податків подано 58660 звітів в електронному вигляді, що складає понад 82% від загальної кількості податкових декларацій.

Серед платників ПДВ звітування в електронному вигляді поширене на 100%. Понад 1,4 тисячі платників податку на додану вартість надсилають податкові звіти через E-mail.

Активно долучаються до подання звітності «електронкою» і приватні підприємці. Протягом першого півріччя цього року чернівецькими підприємцями подано 17934 податкових декларації через E-mail, що майже вдесятеро більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області нагадує, що для подання звітності в електронному вигляді платники податків можуть скористатись послугою безкоштовного отримання ключів електронного цифрового підпису. Акредитований центр сертифікації ключів надає платникам податків безоплатні послуги електронного цифрового підпису за адресою: 58013, м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 200-А, перший поверх, каб. 110, тел.: (0372) 51-43-79.

З регламентом роботи, формами документів, зразками заповнень, програмним забезпечення та іншою довідковою інформацією можна ознайомитися на сайті АЦСК ІДД за адресою: http://www.acskidd.gov.ua.

Інформаційно-комунікаційний відділ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Держслужбовець та його ...
Наступна новина: На Тернопіллі заповнюємо ...

КОМЕНТАРІ