На Сокирянщині урочисто представили керівника об’єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Чернівецькій області

На Сокирянщині урочисто представили керівника об’єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Чернівецькій області

08.08.13 08:04 0 935
В понеділок – 5 серпня нинішнього року в приміщенні Сокирянської РДА відбулась урочиста нарада з нагоди офіційного представлення начальника Сокирянської ОДПІ ГУ Міндоходів у Чернівецькій області Олександра Григоряка.

На презентацію громадськості району керівника об’єднаної державної податкової інспекції із області прибув заступник начальника Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області – начальник слідчого управління фінансових розслідувань – полковник податкової міліції Просяник Володимир Миколайович. У своїй промові він зазначив, що об’єднання податкової та митної служб відбулось без дискомфорту для бізнесу і несе за собою безліч позитивних змін: докорінно змінено формат роботи, передбачено подальшу електронізацію і згодом платники матимуть можливість перейти на електронну систему сплати податків. Зі слів Володимира Просяника надалі процес оподаткування для платників буде простим і комфортним. Представники бізнесу на спілкування з державою повинні витрачати мінімум часу і максимум – на основну діяльність. Інновації та інформаційні технології - основа вдосконалення діяльності відомства.

В урочистій нараді взяли участь перший заступник голови Сокирянської РДА Олексій Бойко; заступники голови РДА Петро Бескупський та Володимир Утенко; заступник голови районної ради Сергій Горн; перший заступник Сокирянського міського голови Олег Забудько; т.в.о. начальника Сокирянського МРВ СБУ у Чернівецькій області Андрій Танасійчук; т.в.о. начальника Сокирянського РВ УМВС України в Чернівецькій області, підполковник міліції Геннадій Федорюк; заступник прокурора Сокирянського району Володимир Лукіянчук; в.о. голови Сокирянського районного суду Галина Римлянська; начальник митного поста «Сокиряни» Чернівецької митниці Міндоходів Олександр Руснак; в.о. начальника Сокирянської виправної колонії № 67 Відділу Державної пенетенціарної служби України підполковник внутрішньої служби Дмитро Богачук; начальник відділу державної виконавчої служби районного управління юстиції Ярослав Сандуляк.

Почесні гості вітали новопризначеного керівника інспекції та бажали досягти високого іміджу і в тісній взаємодії з усіма владними структурами та платниками податків здобути високих результатів у роботі.

Зокрема, у своєму виступі Олексій Бойко, перший заступник голови Сокирянської РДА, відмітив позитивні ділові якості нового керівника інспекції та побажав плідної роботи і співпраці із громадськістю району, заради всебічного зростання добробуту та процвітання Сокирянського краю.

Олександр Григоряк подякував за призначення його керівником Сокирянської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ Міндоходів у Чернівецькій області та завірив присутніх, що колектив інспекції і в подальшому забезпечить стабільне наповнення бюджетів усіх рівнів, завдяки спрямуванню діяльності на розвиток податкового сервісу, встановленню партнерських стосунків з громадянами і бізнесом та впровадженню кращих зразків сучасного обслуговування платників податків.

«Колектив працюватиме на повну силу», - акцентував новопризначений керівник.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Львівському ...

КОМЕНТАРІ