В Чернівецькій області громадськості урочисто представлено керівництво Новоселицької ОДПІ

В Чернівецькій області громадськості урочисто представлено керівництво Новоселицької ОДПІ

08.08.13 08:16 0 865
У понеділок – 5 серпня 2013 року відбулася урочиста нарада з нагоди призначення начальника Новоселицької об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Ігора Кочервея, першого заступника начальника Новоселицької ОДПІ Анжели Паскар та заступника начальника Новоселицької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Ірини Павелко.

Офіційно представити громадськості району керівництво ОДПІ прибув заступник начальника – начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Володимир Миколайович Просяник. Він зазначив, що за 6 місяців, у скорочені терміни в нашій країні пройшов процес об’єднання податкової та митної служб. Створено єдине Міністерство доходів і зборів – орган, який відповідає за адміністрування всіх платежів: податкових, митних і єдиного соціального внеску. Також, акцентував увагу, що важливою функцією Міністерства доходів і зборів України залишається боротьба із порушеннями під час застосування податкового, митного законодавства та законодавства з питань сплати єдиного внеску, а зміни, які відбуваються у відомстві спрямовані на досягнення рівноправного партнерства з платниками податків та налагодження конструктивної взаємодії, що має враховувати інтереси держави і бізнесу.

На дану урочисту нараду були запрошені поважні гості: голова Новоселицької районної державної адміністрації Георгій Нікітович, голова Герцаївської районної державної адміністрації Віктор Кришмару, голова Новоселицької районної ради Деомид Шова, заступник голови Герцаївської районної ради Василь Чукля, Новоселицький міський голова Марія Нікорич, Прокурор Новоселицького району Петро Романюк, керівник Асоціації підприємців Новоселиччини Олексій Рошка.

Присутні гості вітали новопризначеного керівника та його заступників і бажали досягти в тісній співпраці із усіма владними структурами району та платниками податків високих результатів роботи.

У своєму виступі начальник Новоселицької об’єднаної державної податкової інспекції Ігор Кочервей подякував начальнику Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Олексію Юрійовичу Тімарцеву, голові Новоселицької районної державної адміністрації Георгію Івановичу Нікітовичу та голові Герцаївської районної державної адміністрації Віктору Костянтиновичу Кришмару за високу довіру та підтримку.

Також наголосив, що своїм першочерговим завданням на цій посаді вважає систематичне наповнення бюджетів усіх рівнів, забезпечення якісного сервісу для платників податків, які, як і раніше, зможуть отримувати весь перелік послуг у ЦОППі податкової інспекції та вдосконалення форматів роботи підлеглих працівників, дотримання принципу партнерства і довіри у роботі із сумлінними платниками, підвищення ефективності та системи протидії в тіньовому секторі економіки.

Ігор Георгійович запевнив, що співпраця з органами місцевого самоврядування, прокуратурою, міліцією та судовими органами й надалі буде ефективною та сприяти прийняттю важливих управлінських рішень.

Інформаційно-комунікаційний

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Львів’янам серйозні ...

КОМЕНТАРІ