У Волинській області іноземець подякував правоохоронцям за повернення 3-річного сина

У Волинській області іноземець подякував правоохоронцям за повернення 3-річного сина

08.08.13 08:03 0 836
Ковельські правоохоронці повернули батькам хлопчика, котрий без дозволу пішов із подвір’я і загубився.

До чергової частини Ковельського МВ УМВС України у Волинській області за телефоном звернулася жителька села Воля-Ковельська і повідомила, що неподалік від автомийки стоїть маленький хлопчик, який, можливо, загубився.

На місце відразу виїхали працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей. Хлопчик дійсно стояв один, на запитання правоохоронців не відповідав, при цьому не сказав ні як його звати, ні звідки він. Тож дитину доставили у міськвідділ міліції.

Згодом з’ясувалося: подружжя іноземців разом із шістьма дітей приїхали до товариша в Ковель на гостину. Близько 15.30 вони збиралися обідати, однак виявили, що зник 3-річний Алекс, який, граючись на подвір’ї з іншими дітками, відкрив ворота і попрямував у сторону Варшавської траси. Усі відразу почали його шукати та, звісно, повідомили в міліцію.

Коли батьки звернулися в міськвідділ міліції, їм повідомили, що хлопчик знайшовся, він живий і здоровий чекає маму з татом.

Як тільки іноземці переступили поріг, відразу подякували працівникам міліції та начальникові УМВС України у Волинській області полковнику міліції Олександрові Терещуку, котрий перебував у районі із робочою поїздкою, за хорошу роботу та злагоджені дії.

– Коли ми побачили, що його немає, злякалися і розгубилися, адже не знали, де його шукати. Я щиро вдячний правоохоронцям за те, що повернули мені синочка. Обіцяю: відтепер не спускатиму з нього очей, – із такими словами звернувся до працівників ОВС батько хлопчика.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Сокирянщині урочисто ...

КОМЕНТАРІ